Facebook Twitter RSS
Mi segítünk a nehéz pillanatokban!

Ha kérdése van, írjon nekünk.
Esztergályos Cecília már kifizette a temetését Hetvenéves, de háromnak érzi magát. Kolbászon, szalonnán él. ... Tovább
Extrém temetési módok Ahogy a világ változik, ahogy egyre extrémebb lesz, úgy az ... Tovább
Hogyan lehet túlélni egy gyermek halálát? Könyv Karcsika emlékére Egy anya öt éven át nap,mint nap küzdött a kisfia életéért. ... Tovább
Életről és halálról mesélnek a szicíliai múmiák Képalkotó diagnosztikával és kémiai eljárásokkal próbálják meghatározni, ... Tovább
Rossz embert temettek, mert nem hittek az özvegynek A 73 éves Evan Davidson hiába bizonygatta a kaliforniai Simpson halottasháznak, ... Tovább
Tragédia: balesetben elhunyt a színészlegenda
Itthon is sokak kedvence volt.

 Balesetben halt meg a legendás német sorozatszínész, Siegfried Rauch. A német színészlegenda olyan nagysikerű sorozatok főszereplője volt, mint az Álomhajó vagy a Nem kell mindig kaviár. A 85 éves színész lezuhant a lépcsőn a saját otthonában, Untersöcheringben. A tragikus balesetről szóló médiaértesüléseket a rendőrség hétfőn hajnalban megerősítette.

 

Rauch első igazi sikere a Le Mans című 1971-es film volt, de emlékezetes alakítást nyújtott a Nem kell mindig kaviár című 1973-es sorozatban a nők bálványaként, szuperkémként, kalandorként, ám a legnagyobb hírnevet mégis az Álomhajó című romantikus sorozat hozta meg neki, amelyben 14 éven át alakította az egyik fő- és állandó szereplőt, a világot járó luxushajó kapitányáét.

Élete utolsó tíz évében szerepet kapott A hegyi doktor című tv-sorozat újabb szériájában, A hegyi doktor – Újra rendelben Roman Melchinger orvos szerepében.


Élete egyik álmát megvalósítva a színész 2015 végén Moonlight & Lovesong címmel kiadott egy CD-t is szerenádokkal és romantikus balladákkal, s akkor sajnálkozva beszélt arról, hogy a férfiakból kiveszett a romantika, amelyet – szerinte – már csak az olaszok gyakorolnak.

Az Ammer-tó partjáról származó Rauch magánéletében is hű maradt a vízhez, kedvenc hobbija a vitorlázás volt, amelynek gyakorlása közben szerzett tapasztalatait jól hasznosíthatta az Álomhajó kapitányaként is.

 

MTI