Facebook Twitter RSS
Mi segítünk a nehéz pillanatokban!

Ha kérdése van, írjon nekünk.
Esztergályos Cecília már kifizette a temetését Hetvenéves, de háromnak érzi magát. Kolbászon, szalonnán él. ... Tovább
Hogyan lehet túlélni egy gyermek halálát? Könyv Karcsika emlékére Egy anya öt éven át nap,mint nap küzdött a kisfia életéért. ... Tovább
Életről és halálról mesélnek a szicíliai múmiák Képalkotó diagnosztikával és kémiai eljárásokkal próbálják meghatározni, ... Tovább
Rossz embert temettek, mert nem hittek az özvegynek A 73 éves Evan Davidson hiába bizonygatta a kaliforniai Simpson halottasháznak, ... Tovább
Mi a teendő szerettünk eltávozásakor? A híradások szinte naponta számolnak be halálesetekről, de ... Tovább
További hírek

Pénzért gyilkolta betegeit a mentős

A temetkezési vállalat 100 ezer forintot adott a férfinek egy halottért.

 Letartóztatott az olasz rendőrség egy szicíliai mentőst, akit a gyanú szerint több betegével is végzett, hogy pénzt szerezzen egy helyi temetkezési vállalattól, írja a BBC.


A vád szerint a férfi legkevesebb három halálosan beteg páciens vénájába fecskendezett levegőt a hazaszállításuk közben. Mindnyájan embóliát kaptak a beavatkozás miatt.


Úgy tudni, hogy a 42 éves gyanúsított a gyászoló családoknak beajánlott a temetkezési céget, akiknek dolgozott és akiktől holttestenként 300 eurót, átszámítva közel 100 ezer forintot kapott. A vállalkozás állítólag szoros kapcsolatban áll a szicíliai maffiával.


A rendőrség azt követően csapott le a férfira, hogy egy korábbi maffiatag egy televíziós műsorban beszélt a bűncselekményről, majd jelezte azt a hatóságoknak Catania városában. A mentőst gyilkossággal vádolják.
Sajtóértesülések szerint a szisztémát már 2012 óta alkalmazzák és jóval több áldozat is lehet annál, mint amennyiről jelenleg tudnak.

24.hu