Facebook Twitter RSS
Mi segítünk a nehéz pillanatokban!

Ha kérdése van, írjon nekünk.
Esztergályos Cecília már kifizette a temetését Hetvenéves, de háromnak érzi magát. Kolbászon, szalonnán él. ... Tovább
Hogyan lehet túlélni egy gyermek halálát? Könyv Karcsika emlékére Egy anya öt éven át nap,mint nap küzdött a kisfia életéért. ... Tovább
Életről és halálról mesélnek a szicíliai múmiák Képalkotó diagnosztikával és kémiai eljárásokkal próbálják meghatározni, ... Tovább
Rossz embert temettek, mert nem hittek az özvegynek A 73 éves Evan Davidson hiába bizonygatta a kaliforniai Simpson halottasháznak, ... Tovább
Mi a teendő szerettünk eltávozásakor? A híradások szinte naponta számolnak be halálesetekről, de ... Tovább
További hírek

Bemutatkozás

Tisztelt Látogató,

A híradásokban nap mint nap találkozunk a halál hírével, szembesülünk az emberi múlandósággal, mégsem tudunk kellően felkészülni szerettünk elvesztésére. Mikor minket érint egy tragédia, akkor tanácstalanokká válunk, és nem tudjuk, mi legyen a következő lépésünk.

Pedig egyszer minden földi élet véget ér, mégis nehéz elfogadni egy rokon vagy barát eltávozását. S a hirtelen lesújtó halálhír következtében azt sem tudjuk mi a teendő, hogyan fogjunk hozzá a végtisztesség megszervezéséhez.

A gyász nehéz perceiben sokszor nem tudjuk hová kell fordulnunk, sokszor elveszünk a hivatalos ügyintézés útvesztőjében.

A temetkezesszolgaltatas.hu honlap segítséget kíván nyújtani, megkönnyítve Önnek/Önöknek az intézkedést. Itt mindent megtalál, ami a temetéssel és temetkezéssel kapcsolatos.

Ugyanakkor ügyvéd segítségével segítünk választ találni az ügyintézés közben felmerülő jogi problémákra, ha szükséges, akkor pszichológus segítségét is igénybe veheti.

Nálunk választ találnak a temetkezéssel kapcsolatos kérdéseikre, a temetés megszervezésének folyamatára.
Oldalunkon megtalálhatják az ország összes temetőjét, utánanézhetnek a különböző vallásos szertartások sajátosságainak, szokásainak és megtalálhatják a legjobb temetkezési szolgáltatást nyújtó cégek listáját is.

A weboldalról továbbküldhető, személyre szóló gyászjelentéseket, részvétnyilvánításukat elektronikus úton kiküldhetik a családnak, barátoknak, ismerősöknek.

Ha kérdése van, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal, írjon nekünk , mi megtaláljuk a megoldást!