Facebook Twitter RSS
Mi segítünk a nehéz pillanatokban!

Ha kérdése van, írjon nekünk.
Esztergályos Cecília már kifizette a temetését Hetvenéves, de háromnak érzi magát. Kolbászon, szalonnán él. ... Tovább
Hogyan lehet túlélni egy gyermek halálát? Könyv Karcsika emlékére Egy anya öt éven át nap,mint nap küzdött a kisfia életéért. ... Tovább
Életről és halálról mesélnek a szicíliai múmiák Képalkotó diagnosztikával és kémiai eljárásokkal próbálják meghatározni, ... Tovább
Rossz embert temettek, mert nem hittek az özvegynek A 73 éves Evan Davidson hiába bizonygatta a kaliforniai Simpson halottasháznak, ... Tovább
Mi a teendő szerettünk eltávozásakor? A híradások szinte naponta számolnak be halálesetekről, de ... Tovább
További hírek

Felhasználási feltételek

Honlapunk használatakor Ön elfogadja az alábbiakban részletezett feltételeket, függetlenül attól, hogy elolvasta-e őket vagy sem.  A felhasználási feltételek előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatóak, a felhasználó felelőssége, hogy az aktuális feltételekkel tisztában legyen. Az érvényes felhasználási feltételeket internetes oldalaink alján elhelyezett hivatkozásra kattintva lehet megtekinteni. A felhasználási feltételek nem ismerete, elolvasásuk elmulasztása nem mentesíti a felhasználót felelőssége alól, ennek hiánya hivatkozási alapul nem szolgálhat, ha azokat megszegte és ebből kifolyólag a temetkezesszolgaltatas.hu portálnak és/vagy üzemeltetőjének, a Diamond Interactive Kft.-nek bármilyen természetű kára vagy hátránya keletkezik.

Szerzői jogok

A temetkezesszolgaltatas.hu portál, amely a www. temetkezes-szolgaltatas.hu és www. temetkezes-szolgaltatasok.hu, www. temetkezesszolgaltatas.com és a www. temetkezesszolgaltatas.eu  internetes címek alatt található meg, a Diamond Interactive   Kft. tulajdonát képezi, szöveges és vizuális tartalmait kizárólag a portál üzemeltetőjének előzetes írásbeli beleegyezését követően, forrásmegjelölés mellett lehet felhasználni. Az oldalon található fotók, képek, videók másolása, sokszorosítása, bármilyen célú fel- és átdolgozása, kereskedelmi fogalomba hozatala tilos. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A temetkezesszolgaltatas.hu oldalaira, letölthető tartalmaira és függelékeire érvényes felhasználási feltételek csak saját oldalain érvényesek, azokat elhagyva más feltételek érvényesek, amelyek különbözhetnek attól.

Információk

A temetkezesszolgaltatas.hu honlapon található adatokért, illetve információkért, felhasználásukból eredő esetleges károkért és hátrányokért semmiféle felelősséget nem vállalunk.

Az Ön felelőssége az is, hogy az itt olvasottakat hogyan értelmezi és hasznosítja,

Jogszabályi környezet

Oldalainkat a Diamond Interactive Kft. gondozza, a temetkezesszolgaltatas.hu portál Magyarországon működik, így tartalmainkra a Magyarországon valamint az Európai Unióban érvényben lévő előírások és szabályozások érvényesek. Mivel ezen tartalmak elérhetőek más országokban, régiókban élők számára is, ezért feltételezzük hogy az ide látogatók tisztában vannak a helyben érvényes szabályozásokkal és azokkal egyet értenek, tudomásul veszik őket. Elképzelhető, hogy egyes helyeken az itt megjelenő információk tiltottak, azonban nem vállaljuk a felelősséget az ilyen felhasználói reklamációk esetében. Az oldalakon a magyar jogszabályoknak megfelelően megjelenő hirdetések, reklámok vizuális megjelenésükben és tartalmukban is előzetes elbíráláson esnek át, csak ezt követően kerülnek ki oldalainkra.

Felhasználói hozzájárulás

Abban az esetben, ha Ön meglátogatja a temetkezesszolgaltatas.hu  oldalait, úgy tekintjük, hogy a leírtakat tudomásul vette, függetlenül attól hogy regisztrált vagy nem regisztrált felhasználónk. Jogunkban áll a felhasználási feltételeket szabadon megváltoztatni, és azon felhasználók hozzáférését korlátozni, akik nem fent leírtak szerint járnak el.